Hirdetés

Dual WiFi technológiára vált az Oppo és a Vivo



|

A csúcsmobilok egyszerre már két vezeték nélküli hálózathoz is képesek lesznek kapcsolódni.

Hirdetés

A BBK Electronics alá több nagy óriáscég is tartozik. Ezek közül kettő is bemutatta az új Dual WiFi technológiáját. Az Oppo és a Vivo csúcsmobiljaira egyaránt jön ez a megoldás, amely lehetővé teszi, hogy az okostelefon egyszerre két vezeték nélküli hálózathoz kapcsolódjon. 

Hirdetés

Ennek hála jobb sávszélességet és magasabb stabilitást érnek el az eszközök, és ha vacakol is az egyik hálózat, akkor is a maximumot kínálja a mobil. 

A Weibón egyébként egy 40 másodperces videót is közzétettek, amelyen az Oppo Reno 10x Zoom készülék egy 2,4 GHz-es és egy 5 GHz-es hálózatra egyszerre csatlakozik, a letöltési sebességet pedig ezáltal 322 százalékkal emeli (maximum). Az oldalbetöltési sebességek 44,5 százalékkal javultak a normál kapcsolathoz mérten. 

A Vivo mindezt két iQOO mobilon is demózta, a funkció itt a gyorsabb hálózatra automatikusan áll rá a gyorsabb letöltések és kisebb válaszidők érdekében. A hálózatok itt is 2,4 és 5 GHz-esek voltak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.