Hirdetés

Dübörög az androidos Edge böngésző



|

Már több mint 1 millió alkalommal töltötték le Androidra a Microsoft böngészőjét.

Hirdetés

Alig egy hete, hogy túljutott a bétán a Microsoft Edge böngészője, máris újabb mérföldkőhöz érkezett. A Google Play Áruházból már több mint 1 millió alkalommal töltötték le. 

Hirdetés

Természetesen még mindig messze elmarad a Chrome vagy a Firefox böngészők népszerűségéhez mérten, azonban az egyedi funkcióinak hála egyre többen vehetik majd használatba.  

Érdekes módon az iOS platformon eddig csak 10 000 letöltésen jutott túl az Edge, ott a béta körülményesebb formában zajlott. Mivel a Google enyhébb megkötéseket alkalmazott, az androidosok közül többen tesztelhették a béta állapotú böngészőt. 

Az Edge egyik nagy erőssége a Windows 10-zel való integráció: az app lehetővé teszi, hogy ott folytassuk az egyik készüléken, ahol a másikon abbahagytuk a böngészést. A szinkronizálás szintén megoldott, és van sötét mód is, valamint inkognitómód. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.