Hirdetés

Dugig van kamerával a Motorola One Zoom



|

Nagyszerű ár-érték arányt kínál a Motorola One Zoom, amely egyenesen négy hátlapi kamerával koncentrál a fotózásra.

Hirdetés

Az IFA kiállításon végre hivatalosan is bemutatkozott a Motorola One Zoom, ami a Motorola jelenlegi kínálatának legjobb mobilja lett. 6,4 hüvelykes, full HD+ felbontású OLED-kijelzőt kínál, amibe az ujjlenyomat-olvasót is beépítették. A 2.5D-s üveg a Panda Kingtől származik, a hátlapra Gorilla Glass 3 került. 

Hirdetés

Alatta Snapdragon 675 lapka található, 4 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel. A 4000 mAh-s akkumulátor a 15 wattos gyorstöltést is támogatja USB-C porton keresztül, és további jó hír a jackcsatlakozó és a microSD-foglalat megléte. 

Az igazi különlegesség és a lényeg azonban a négy hátlapi kamera, amelynek a fő szenzora 48 megapixeles, és értelemszerűen 12 megapixeles képeket készít (optikai képstabilizálással). Emellé egy 16 megapixeles ultraszéles, egy 8 megapixeles telefotós (3x-os optikai zoommal) és egy 5 megapixeles mélységérzékelő került. Az előlapi szenzor 25 megapixeles. 

A fröccsenésálló készülék Európában 429 euróért vihető, ennyiért remek ajánlatnak ígérkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.