Hirdetés

Dupla kamerát és óriási akkut kaphat az összehajtható Samsung mobil



|

Nagy akkuval, 8 GB RAM-mal és dupla 12 megapixeles hátsó kamerával jöhet a Samsung Galaxy F.

Hirdetés

A dél-koreai CGS-CIMB Group az összehajtható mobilok jövőjével foglalkozott a legutóbbi tanulmányában. A szakértők azt jósolják, hogy az összehajtható okostelefonok felpörgetik majd a keresletet a mobilpiacon, ami így tovább nő majd. 

Hirdetés

A szakértők szerint jövőre 4 millió összehajtható mobil találhat gazdára. 2022-re ez a szám 39 millióra emelkedik. Így a 2019-es 1,3 százalékról 9,2 százalékra emelkedik majd az effajta eszközök piaci részesedése. 

Azt is megtippelték, hogy a Samsung Galaxy F 1800 dollárba (euróba) kerül majd. A Samsung 65 százalékos haszonkulccsal dolgozik majd, állítólag pont akkorával, mint az Apple az iPhone XS Max készülékénél. 2022-re egy átlagos összehajtható mobil vételára 1300 dollárra mérséklődik. 

Az elemzők azt is tudni vélik, hogy a Galaxy F-ben két akkumulátor lesz. Ezek együtt 5000 vagy 6000 mAh kapacitást kínálnak majd. A hátsó kamerarendszer két 12 megapixeles szenzort kínál majd, az előlapra pedig egy 8 megapixeles érzékelő jut. Mindezt a beszállítók is megerősítették az elemzők kérésére. A motorháztető alatt az új Exynos 9820 lapka kap helyet, amit 8 GB RAM és 128 GB tárhely egészít majd ki. 

Idővel állítólag olyan összehajtható mobilokat is kaphatunk, amik 7 hüvelykes kijelzővel kezdenek, és 12 hüvelykes bonthatóak ki. 2020-ig a Samsung lesz az ilyen kijelzők királya, az LG Display pedig lemaradva követi riválisát. 

A szakemberek szerint az összehajtható iPhone csak az Apple 2020-as pénzügyi évében jelenhet meg, vagyis a Samsung, a Huawei és az LG is jócskán megelőzi majd az Apple-t. 2019 második félévében ezeket a cégeket az Oppo, a Xiaomi, a Vivo és a Motorola követik majd. 2020 első felében a Microsoft, a másodikban az Apple villanthat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.