Hirdetés

Dupla kamerával és olcsón jön a Nokia X5



|

Az alapmodell már nagyjából 150 dollárért vihető lesz - Európába elvileg Nokia 5.1 Plus néven jön a készülék.

Hirdetés

A korábbi pletykáknak megfelelően ontja magából az okostelefonokat a HMD Global. Némi apró késéssel, de a Nokia X5 végre hivatalosan is bemutatkozott Kínában. A korábbi pletykák igazak voltak. 

Hirdetés

A Nokia X6 ennek megfelelően külsőre a Nokia X6-ot másolja, az 5,86 hüvelykes kijelzőjébe szenzorsáv lóg. Ebben van egy 8 megapixeles, mesterséges intelligenciával felturbózott szelfikamera. Az üveg hátlapra 13 és 5 megapixeles érzékelők kerültek, portrémód is van, illetve vaku. 

Belülre a MediaTek Helio P60-as lapkája került, 3/4 GB RAM-mal, illetve 32/64 GB tárhellyel. Ez utóbbi később microSD-vel lesz bővíthető. Az akkumulátor 3060 mAh-s, a készülékre pedig Android 8.1 Oreo kerül, de rövidesen Android 9.0 P-re lesz frissíthető.

A Nokia X5 elvileg kizárólag Kínában lesz kapható, fekete, kék és fehér színekben, már mától. Az alapmodell mindössze 150 dollárba kerül, a drágább verzióért 210 dollárt kell fizetni. A nyáron megérkezik a Nokia X5 nemzetközi variánsa is, Nokia 5.1 Plus néven. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.