Hirdetés

Dupla kamerával közelít a Nokia X6



|

Állítólag április 27-én mutatkozhat be a Zeiss-lencsés, dupla kamerás okostelefon.

Hirdetés

Egy ideje már emlegetnek egy bizonyos Nokia X okostelefont, és most úgy néz ki, hogy a pletykák nagyjából pontosak voltak. A HMD Global nagy bejelentésre készül

Hirdetés

Kínai médiajelentések szerint a HMD Global április 27-én mutatja be a legújabb Nokia okostelefonját, a Nokia X6-ot. 

Akinek ismerős a név, az jól emlékszik: közel 10 éve valóban jelent már meg egy Nokia X6, még Symbian rendszerrel. Hasonlóan az akkori modellhez, ez a mostani is középkategóriás lesz. 

A Nokia X6 elvileg Qualcomm Snapdragon 636 és MediaTek P60 chipekkel érkezik a piacra. A modell egyik erőssége a Zeiss-lencsés, dupla hátlapi kamera lesz. Az 5,8 hüvelykes kijelző 19:9-es képarányt kap majd, alatta pedig 4 vagy 6 GB RAM lesz található. 

A Nokia X6 úgy tudni, hogy a 2018-as Nokia 6 és a Nokia 7 Plus között képez majd átmenetet, az ára pedig modelltől függően 255 vagy 285 dollár lesz. Minden bizonnyal Kínán kívül azért magasabb árazással kell majd számolnunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.