Hirdetés

Dupla kamerával mutatkozott be a Sony Xperia XZ2 Premium



|

Itt a legújabb Sony zászlóshajó, 4K-s HDR-kijelzővel és dupla hátlapi kamerával, ami remekel kevés fény mellett.

Hirdetés

Bár a Sony Xperia XZ2 csak február végén mutatkozott be, a Sony máris bemutatta a következő zászlóshajóját azoknak, akik valami igazán prémium termékre vágynak. Itt a Sony Xperia XZ2 Premium

Hirdetés

Az Xperia XZ2 Premium alapvetően az Xperia XZ2 újratöltve, nagyobb tudással. Dizájnra nagyjából ugyanazt kapjuk, de az XZ2 Premium nagyobb képernyőfelbontást és dupla hátlapi kamerát is kínál. 

A 80 x 158 x 6,4-11,9 milliméteres, 236 grammos, gyárilag Android 8.0-t futtató készülék belsejében egy Snapdragon 845-ös chip, 6 GB RAM található. Az 5,8 hüvelykes, 4K-s LCD-kijelző HDR-képes, 16:9-es képarányú. 

A dupla hátsó kamera 51200-as ISO-érzékenységet kínál fotózáskor, 12800-as maximumot videózáskor. Az elsődleges kamera egy 19 megapixeles, f/1.8-as, a másodlagos 12 megapixeles, monokróm, f/1.6-os rekeszértékkel. Mindebből jól látszik, hogy a Sony nem az Apple és a Samsung útját követi, hanem a Huawei megoldását: a második kamera több fényt gyűjt be a képek számára, a rendszer pedig az Aube képfeldolgozó processzorral egyesíti a fotókat. Van végre bokeh mód a portréfotókhoz, illetve adott a 4K-s HDR-videók felvétele és a 960 fps-sel történő lassított felvételi opció is. 

Az előlapra egy 13 megapixeles szenzor jutott, az akku kapacitása már 3450 mAh. A készülék vízálló, vezeték nélkül tölt, de jackcsatlakozója nincs. Ahogyan ára és konkrét megjelenési ideje sem: egyelőre annyit tudni, hogy valamikor a nyáron lesz vihető, feketében és ezüstben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.