Hirdetés

Dupla kijelzőt kaphat a következő Microsoft Surface készülék



|

Minden jel arra utal, hogy a Microsoftnak is lesz dupla kijelzős laptopja, a Surface szérián belül.

Hirdetés

A Lenovónak már van dupla kijelzős laptopja (vagyis inkább hibridje), az ASUS és a HP dupla kijelzős notebookja pedig közeledik. Az Intel nemrég villantotta meg a Twin River és a Honeycomb Glacier koncepciókat, amelyeket a PC-gyártók használhatnak dupla kijelzős laptop építéséhez. 

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy ilyen a Microsoftnak is lesz. A The Verge úgy tudja, hogy egy meeting során a dolgozók megnézhették az új, dupla kijelzős Surface laptopot, aminek a kódneve Centaurus. Állítólag évek óta fejlesztik a gépet. 

A Centaurus elvileg egy hibrid laptop lesz, amit nem lehet zsebméretűvé hajtogatni. Valószínűleg a Windows egy lecsupaszított verziójával jön, és alapvetően a Chrome OS rendszerrel száll majd harcba. 

Azt sajnos nem tudni, hogy az újdonság mikor és mennyiért jöhet, de nem ez az első eset, hogy dupla kijelzős eszközt fontolgat a Microsoft. Már egy évtizede is fejlesztettek egy ilyet (Courier), amit végül azonban elkaszáltak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.