Hirdetés

Dupla kijelzővel érkezett a 4K-s DJI Osmo Action akciókamera



|

Aggódhat a GoPro, tényleg itt a DJI első akciókamerája, amely 4K-s, illetve több trükköt is tud. Például dupla kijelzője van.

Hirdetés

A DJI a pletykáknak megfelelően tényleg bemutatta az első akciókameráját, ami miatt eléggé aggódhat a GoPro. A DJI Osmo Action ugyanis a GoPro Hero 7 Black közvetlen ellenfele. 349 dollárba kerül, több trükköt is tud: például dupla kijelzője van. 

Hirdetés

A DJI előre egy 1,4 hüvelykes, színes kijelzőt rakott, ami a vlogok és a portrék készítését segíti. Hátra pedig egy 2,25 hüvelykes érintőkijelző került. 

Az akciókamera 12 megapixeles CMOS szenzort kapott, 4K@60fps mellett tud rögzíteni, 100 Mbps-os bitrátával. HDR mellett 30 fps-sel mehet a felvétel, de 720p-s éa 1080p-s felbontásban 240 fps-sel lassított felvételek is készíthetőek. 

Az Osmo Action a DJI új RockSteady elektronikus képstabilizációs rendszerét is megkapta, ami még 4K@60fps mellett is működik. 

Az akciókamera vízálló, rögzíthető a GoPro-kompatibilis rögzítőkkel, van benne WiFi, Bluetooth, és a DJI mobilos appjával kezelhető. Létezik hozzá sok kiegészítő is, szűrők, víz alatti kellékek, vízálló tok, rögzítőkitek, stb. A kereskedők május 22-től forgalmazzák, de a DJI oldalán már most elérhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.