Hirdetés

Dupla kijelzővel és tripla kamerával támad a Vivo NEX 2



|

Úgy tűnik, hogy hosszú távon mégsem vált be a házból kiugró szelfikamera. Más utakra evez a Vivo.

Hirdetés

A mobilipar a keret nélküli kijelzőkre törekszik, a kínai gyártók pedig a szenzorsávot házból kiugró szelfikamerával és szétcsúsztatható kialakítással igyekeztek eltüntetni. Ezen megoldások fogadtatása azonban nem volt annyira kedvező, senki nem örült a mozgó alkatrészeknek, amelyek idővel elkopnak. 

Hirdetés

A jelek szerint a Vivo is más utakra evez, és valami még különlegesebb megoldást próbál letenni az asztalra a Vivo NEX 2-vel. A készülékről több szivárgás is volt már, ezek alapján hátulra is kijelző kerül, tripla kamerával. Így lehet majd szelfizni, előlapi kamera ugyanis nem lesz a készüléken. Pont, mint a Nubia X-nél. 

A NEX 2 azonban a jelentések szerint még trendibb lesz, mint a Nubia X. A harmadik hátsó kamera pedig 3D-képes lehet, legalábbis a szó-beszédek szerint. A hátlapot a Lunar Ring teszi majd különlegessé, ami alapvetően egy LED-es kör a kamerák körül. A NEX 2 a jövő hónapban debütálhat, de az első kedvcsináló már meg is jelent, egy népszerű YouTuber titokzatos mobilt kapott ugyanis. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.