Hirdetés

Dupla szelfikamerát kap a OnePlus Nord



|

Elvileg július 10-én debütál a kedvező árú OnePlus Nord mobil, amelyről kiderült, hogy dupla előlapi kamerával érkezik.

Hirdetés

A OnePlus nemrég döntötte el, hogy ismét kínálna kedvező árú okostelefont, bár nem csúcsmobilokat fenyegető modellt. Minderre nagy szüksége is van, hiszen a OnePlus 8 széria magas ára után a rajongói alaposan felháborodtak. Sajnos elég nagy az esély rá, hogy a OnePlus Nord kedvező ára nem lesz elég, a gyengécske részletekkel nem lesznek elégedettek a hangoskodók. Ennek ellenére mindenképp jó hír, ha a középkategóriában is megmutatja magát a OnePlus. 

Hirdetés

Az elvileg július 10-re várható OnePlus Nordról most kiderült, hogy egyenesen két szelfikamerát kap. Az eddig kiszivárgott, renderelt képet mást mutattak, tehát nem tudni, hogy ki tévedhet. Az Android Central mindenesetre látta a sorozatgyártásba küldendő modellt, és azon két szelfikamera van: egy 32 megapixeles fő és egy 8 megapixeles ultraszéles. Ezeket a bal felső sarokba fúrják majd. 

Állítólag Snapdragon 765G chip, 5G-támogatás és 90 Hz-es kijelző jellemzi majd a 300 dollárosnak pletykált mobilt, ilyen árszinten azonban garantáltak a kompromisszumok, például a kamerák terén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.