Hirdetés

Duplán hajtogatható mobilt tervezget a Samsung?



|

A Xiaomi ötlettárából már ismerős lehet a háromba hajtható koncepció, amelyet egy szabadalom alapján láthatóan a Samsung is megirigyelt.

Hirdetés

A Samsung a LetsGoDigital által felfedezett legutóbbi szabadalma alapján tényleg komolyan gondolja az összehajtható eszközöket, új formátumokban is gondolkozik. Most úgy tűnik, hogy a korábban sokat mutogatott, háromba hajtható Xiaomi koncepciót irigyelték meg.

A mechanizmus még változhat, de a koncepció lényege az, hogy a képernyő jobb és bal oldalát is hátra lehetne hajtani, majd zsebméretűre kicsinyítve a készüléket egy egészen kompakt telefon lehet a végeredmény. 

Hirdetés

Természetesen a szabadalmakra továbbra is igaz, hogy nem feltétlen lesz belőlük kész termék, nincs garancia a háromba hajtható Samsung mobil érkezésére. A szabadalmat ráadásul eredetileg 2018-ban nyújtották be, így a stratégia eleve változhatott azóta. 

Az összehajtható eszközök piacára mindenesetre továbbra is igaz, hogy a termékek drágák, sérülékenyek, és a gyakorlatban már nem váltanak ki olyan hűha-faktort, mint a bemutatókon. A gyártók azonban tovább kísérleteznek, hogy miként hasznosíthatják a technológiai újdonságokat praktikusabb formában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.