Hirdetés

Duplázhatja a minimum tárhelyet a Samsung Galaxy S23-széria



|

Bőkezű tárhelyopciók tehetik vonzóvá a Samsung hamarosan bemutatásra kerülő új zászlóshajóit.

Hirdetés

Ha hihetünk az eddigi pletykáknak, a Samsung kevesebb mint 1 hónap múlva, február elsején fogja leleplezni a Galaxy S23-szériát, amely az S22-modelcsaládhoz hasonlóan egy alap, egy Plus és egy Ultra jelzésű variáns képében fog támadni, méghozzá pontosan ugyanolyan dizájnnal, mint a koreai gyártó jelenlegi csúcskészülékei.

Márpedig ha a külső tényleg nem változik, a Samsungnak a belbeccsel kell vonzóvá tennie az új fenevadakat, s könnyen lehet, hogy végül a bőkezű tárhely lesz az S23-trió egyik legvonzóbb tulajdonsága.

Hirdetés

Az Ahmed Qwaider nevű szivárogtató ugyanis a Twitteren azt állítja, hogy a Galaxy S23-sorozat minden egyes tagja 256 GB-os alap tárhellyel érkezik, vagyis a Samsung elbúcsúzik a 128 GB-os kapacitástól. Qwaider Twitter-posztja alapján az S23 és az S23+ esetében 8 GB RAM-ot, míg az Ultránál 12 GB-ot kapunk,  512 GB-os és 1 TB-os kiegészítő tárhely-opciókkal. Az nem világos, hogy a két olcsóbb S23-ból is készül-e a 256 GB-osnál nagyobb változat.

Az biztos, hogy az alkalmazások és a fotós-videós tartalmak meghízása az utóbbi években bőven indokolttá tette az induló tárhelyek növelését, amire egyébként a Samsungnál utoljára 2019-ben volt példa, amikor is a Galaxy S10 64-ről 128 GB-ra emelte az alsó határt. Érdekesség, hogy az S-sorozat legelső tagja, a 2010-ben piacra dobott i9000 Galaxy S még 8 és 16 GB-os kivitelekben támadt, microSDHC bővíthetőséggel.

Azt persze mondanunk sem kell, hogy Qwaider nem hivatalos forrás, ráadásul a szivárogtatók között sem számít nagy névnek, így még ne vegyük biztosra, hogy valóban 256 GB-al gazdálkodhatunk majd a Galaxy S23-modellcsalád tagjain.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.