Hirdetés

Durva basszusra képes az LG legújabb vezeték nélküli hangszórója



|

A Meridian finomhangolta az új XBoom Go PL szériás, vízálló, bluetoothos LG hangszórókat.

Hirdetés

Az LG előállt a legújabb vezeték nélküli hangszóróival, a Bluetooth-on keresztül működő XBoom Go PL szériával. A drágább PL5 és PL7 modellek az átlagosnál erősebb basszust kínálnak, a hangszórókat pedig a Meridian HiFi márka finomhangolta a jobb hangzásért, a tisztább beszédért és a minimális torzításért. Mindkét modell vízálló, üzemidő tekintetében pedig 18 és 24 órát tudnak. A legkisebb PL2 10 órát bír egy feltöltéssel. 

Hirdetés

A két nagyobb modellre több színű fények is kerültek, amelyek képesek a zene ritmusára pulzálni, egyfajta hullámokat imitálva a dallamokra. 

Mindegyik modellen elérhető az LG Dual Play funkciója, amelynek lényege, hogy két LG hangszórót használva sztereó hangzás is elérhető. Emellett Bluetooth segítségével az LG tévéken a térhangzásba is be tudnak segíteni. A hangalapú vezérlés is megoldható, de ehhez a mobilon lévő asszisztens is kell. Az új modellek vételára 59, 129 és 179 dollár, értelemszerűen a PL2, PL5 és PL7 szerinti sorrendben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.