Hirdetés

Durva hiba van a WhatsAppban



|

Egy hiba miatt a blokkolt partnerektől is megkapják az üzeneteket a WhatsApp felhasználói.

Hirdetés

A WhatsApp nagyon népszerű üzenetküldő, az egyik hibája azonban nagyon kellemetlen helyzetbe hozta a felhasználóit, akik közül sokan felháborodtak. A felhasználók ugyanis azoktól az emberektől is megkapják az üzeneteket, akiket korábban blokkoltak annak érdekében, hogy semmi ne érkezzen többé az irányukból. 

Hirdetés

A WhatsApp nem állt a nyilvánosság elé a hibával, de a visszajelzések szerint átmeneti megoldást jelent, ha feloldjuk a letiltott fiókokat, majd újra blokkoljuk azokat. Sajnos azonban a hiba miatt a blokkolt fiókok látják a státusz- és a profilinformációinkat is. 

Miért fontos, hogy az üzenetküldőkben lehessen blokkolni másokat, és többé ne kapjanak tőlük üzeneteket a felhasználók? Miért vannak így felháborodva a WhatsApp felhasználói? Pszichológiailag igen káros lehet, ha valaki váratlanul üzenetet kap egy korábbi házastársától, párjától, amennyiben rossz körülmények között váltak el. Az is kellemetlen lehet, ha egy üzleti partner fenyegetései bukkannak fel a kijelzőn. Ha ilyen embertől kap valaki üzenetet azok után, hogy blokkolta az illetőt, akkor az kifejezetten romboló hatású lehet lelkileg. 

A hiba Androidon és iOS-en is adott, és újabb kellemetlen ügyet jelent a Facebook számára, amely mostanában állandóan a botrányoktól hangos. Az óriás 2014-ben több mint 21 milliárd dollárért vásárolta fel a WhatsAppot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.