Hirdetés

Durva lesz a Galaxy S10 csúcsverziója



|

Állítólag 6,7 hüvelykes kijelzőt és 5G-támogatást kap majd az abszolút csúcsváltozat a Samsung Galaxy S10 szériában.

Hirdetés

Mostanra igazából mindent tudunk a Samsung három Galaxy S10 készülékéről, az viszont továbbra is kérdés, hogy lesz-e negyedik modell. Ice Universe szerint igen, és nem a 6,4 hüvelykes Galaxy S10+ jelenti majd a csúcsot. 

Hirdetés

A szivárogtató úgy tudja, hogy a top verzió lesz a Samsung első 5G-s készüléke, ráadásul még nagyobb, 6,7 hüvelykes kijelzővel támad majd. 

Ice Universe állítólag még képanyagokhoz is hozzájutott. Azt is tudni véli, hogy a készülék előlapjára és hátlapjára is kerül ToF szenzor. Ez egy olyan 3D-képes technológia, amely nagyságrendekkel komplexebb, mint az Apple TrueDepth kamerarendszere. A szenzorok a gyorsabb, pontosabb és megbízhatóbb arcfelismerés mellett a kiterjesztett valóságra építő élményeket is támogathatják. 

Mindez pedig megmagyarázná azokat a szó-beszédeket is, amelyek alapján a legdrágább Galaxy S10 hátlapjára 4, az előlapjára pedig 2 vagy 3 kamera kerülne. 

Az pedig egyre biztosabbnak tűnik, hogy az 5G-s Galaxy S10 elérhetősége korlátozott lesz. Az áráról nincs hír, de valószínűleg jobb lesz leülni, mielőtt egyszer majd megtudjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.