Hirdetés

Durva lesz a JBL új hangprojektora



|

Nem elég, hogy jobb hangzást garantál, mint a tévék hangszórói; Google Assistant és Android TV is van a JBL Link Barban.

Hirdetés

A JBL tavaly már piacra dobott néhány okoshangszórót, ami a Google Assistantre épített. A cég most tovább megy, és egy olyan új, tévékhez szánt hangprojektorral áll elő, ami egyben Google Assistant-képes okoshangszóró is. És egy Android TV-alapú eszköz is. 

Hirdetés

Az idén ősszel érkező JBL Link Bart maga a Google is bemutatja az ezen a napokban tartott Google I/O konferencián. 

A Link Bar alapvetően egy olyan termék, ami három különböző eszközt cserél le: egy Google Home okoshangszórót, egy Android TV-s boxot, valamint a tévé beépített hangszóróit. 

Bár a JBL hivatalos specifikációkat és árat még nem mellékelt, a Link Bar 4 HDMI portot tartogat az optikai és az analóg audiocsatlakozók mellett. Támogatja továbbá a hangalapú vezérlést, és van távirányítója is. Képes bekapcsolni a tévét, válaszolni a kérdésekre, illetve hangutasításra videókat streamelni. 

Akkor is működik, ha a tévé ki van kapcsolva: ilyenkor is képes zenét lejátszani, vagy bármi mást megtenni, amire a Google Assistant egyébként alkalmas. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.