Hirdetés

Durva lett a OnePlus 5 új reklámja



|

Régi horrorfilmeket idéz, és nagy siker lett a OnePlus Lake Blood reklámja.

Hirdetés

A gyártók különféle reklámjai csak ritkán jelentenek maradandó élményt a felhasználók számára, éppen ezért ritka, hogy valamelyiket jobban felkapja az internet. A OnePlus azonban nagyot gurított, még ha kissé durva stílusban is. 

Hirdetés

A OnePlus Lake Blood reklámja a '80-as, '90-es évek horrorfilmjeit idézi. A videóban persze több olyan dolog is elhangzik, amivel nem mindenki értene egyet, például nehéz lenne azt mondani, hogy fotózásban a OnePlus 5-nek nincs riválisa. Mindettől persze tekintsünk el, elvégre a OnePlus reklámjáról szól, a készülék kamerája tényleg kiváló, a Lake Blood pedig ettől függetlenül is érdekes. 

Van, akit a saját gyerekkori horrorfilm-élményeire emlékeztet, mások a mai fiatalságot és az Instagram-függőket fedezik fel a videóban. Mint minden jó horror, ez is a végén áll össze igazán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.