Hirdetés

Durván felgyorsulhat a Huawei gyorstöltése



|

A jelek szerint Kínában hitelesítették a Mate 20 gyorstöltőjét, ami villámgyorsan feltankolja majd az energiaforrást.

Hirdetés

Az elmúlt években minden gyártó igyekezett gyorstöltéssel újítani, az utolsók között még az Apple is. A technológia nem csak a marketinget segíti, hanem az akkumulátorok gyorsabb feltankolását és a felhasználók mindennapjait is. 

Hirdetés

A jelenlegi leggyorsabb gyorstöltési technológia az Oppo nevéhez fűződik. Ez a Super VOOC, amelyet legutóbb a Lamborghini Edition kiadású Find X-ben vetettek be. Egy 3400 mAh-s akkut mindössze 35 perc alatt feltölt a nulláról. 

Kínában a rivális Huawei most olyan gyorstöltőt hitelesített, amely a jelek szerint még az Oppo megoldását is túlszárnyalja. 

2016-ban a kínai gyártó a Honor Magic technológiájával már elérte, hogy 5V/8A konfiguráció mellett 45 perc alatt feltöltődjenek a mobilos akkuk. A mostani egy 10V/4A-s konfiguráció, ami már 40 wattos töltést eredményez. Mivel ez közel duplája a Huawei jelenlegi 22 wattos töltőteljesítményeinek, ezért a teljes töltési idő akár 30 percnél is rövidebb lehet. 

Azt persze nem tudni, hogy a Huawei mikor dobná piacra az új gyorstöltőjét, de az októberben bemutatkozó Mate 20-as széria ehhez remek alkalmat és lehetőséget jelentene. Vonzó tulajdonsága lenne ez a 6,9 hüvelykes, hajlított kijelzős Mate 20 Pro modellnek is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.