Hirdetés

DxOMark: mindent félresöpört a Huawei Mate 30 Pro



|

A DxOMark tesztjein a Huawei Mate 30 Pro az új favorit, de természetesen ennek is akadnak azért még gyenge pontjai.

Hirdetés

Új királyt koronázott a mobilfotózás terén a DxOMark, a Huawei Mate 30 Pro ugyanis összesítésben 4 ponttal előzte meg a Samsung Galaxy Note 10+ készüléket. Az állóképek terén szerzett 131 pont az eddigi legmagasabb, amit készülék valaha elért a DxOMarknál. 

Hirdetés

A frissített tesztelési eljárás keretében immáron az ultraszéles kamerát és az éjszakai módot külön is tesztelték. A Mate 30 Pro éjszaka is remekelt, illetve a telefotós kamerája hiába csak 3x-os optikai nagyítású, középtávolságon jobb képeket készít, mint az 5x-ös nagyítással indító P30 Pro. Persze az 5x-ös nagyítás fölött már az előző csúcsmobil a favorit. 

A szakértők szerint azért nem tökéletes minden: az ultraszéles kamera látószöge keskenyebb, mint amit például a Galaxy Note 10+ tud, és egy ponttal videózásban is lemaradt a Samsung készülékhez képest a Mate 30 Pro.

Szelfizésben sem ez a legjobb mobil (de azért a Pixel 3-at megelőzve bekerült a top 5-be), videózáskor pedig akadtak gondok a HDR-rel. Cserébe az autofókusz gyors és pontos, a stabilizáció kiváló. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.