Hirdetés

Dynamic Vision arcfelismerőt kaphat a Galaxy S10



|

Szenzorsáv nem lóg majd a kijelzőbe, mégis haladó arcfelismerő rendszert kaphat a Samsung új zászlóshajója.

Hirdetés

Az Apple iPhone készülékein, valamint a Huawei Mate 20 Prón azért van olyan széles szenzorsáv, mert azokba fejlett, 3D-s arcfelismerő rendszert építettek a gyártók. A Samsung Galaxy S10 modellek nem lógatnak érzékelőszigetet a képernyőbe, csupán egy kivágást kapnak a kamera számára a felső sarokban. Ennek ellenére az új Samsung zászlóshajók is fejlett arcfelismerő rendszerrel érkezhetnek a legújabb szabadalmi bejegyzések szerint. 

Hirdetés

A Samsung Dél-Koreában a Dynamic Vision, a Private Vision és a Detect Vision kifejezéseket is levédette. Mind haladó arcfelismerő technológiához kötődik. 

Sajnos részletek egyelőre nincsenek, de ezekről a szenzorokról már a múltban is voltak szivárgások. A technológia előző verziója 2000 fps melletti videofelvételt is lehetővé tett, ami videózáshoz túlzás, 3D-s térképet készítéséhez és arcfelismeréshez azonban tökéletes. 

A Galaxy S10 széria további újdonságai közé tartozik majd az Infinity-O kijelző, a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó, a három, valamint a négy hátlapi kamera, valamint az Exynos 9820 chip, ami lemoshatja a mezőnyt a pályáról

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.