Hirdetés

E Ink kijelzővel jön az E-Pad androidos táblagép



|

Az E-Pad Androidot futtat, de elektronikus tintát használó kijelzőt kapott - a Kickstarteren 399 dollártól foglalható.

Hirdetés

A várakozásoknak megfelelően az EeWrite elindította az E-Pad táblagép közösségi finanszírozási kampányát. A 10,3 hüvelykes tablet Android rendszert futtat, de E Ink kijelzőt használ. Van benne WiFi, LTE-képes, Wacom tollal pedig lehet rajta jegyzetelni, feliratozni, rajzolni. 

Hirdetés

Az E-Pad 699 dollárért kerül majd forgalomba, a közösségi finanszírozási kampány során 399 dollártól foglalható (ennyiért már nincs belőle). A tervek szerint augusztusban kezdik el a kiszállításokat. 

Az elektronikus tintát használó kijelző kevesebb energiát fogyaszt, és kültéren, a szabadban könnyebben látható. A rossz hír viszont az, hogy a legtöbb androidos appot nem optimalizálják az alacsony frissítési rátájú, monokróm kijelzőkre. 

Mindezek miatt elsősorban olvasásra, írásra ideális a táblagép, nem pedig általános célokra vagy böngészésre. A motorháztető alatt 10-magos processzor, 2 GB RAM, 32 GB tárhely és microSD-foglalat található. Van benne GPS és Bluetooth is, az E Ink panel pedig 1872 x 1404 felbontású. A Wacom EMR tolla 4096 szintű nyomásérzékenységet garantál, plusz 29 vagy 15 dollárért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.