Hirdetés

Itt a színes e-papír



|

Az E Ink bemutatta a Print-Color kijelzőjét, amely egy elektronikus papír, de színesben.

Hirdetés

Az olcsó táblagépek miatt nem túl valószínű, hogy lesznek majd színes elektronikus papírra építő könyvolvasók. Az E Ink szerint azonban igenis van piacra az alacsony fogyasztású és nagy kontrasztú színes elektronikus papírnak, ezért be is mutatta ezt a technológiát. 

Hirdetés

A neve Print-Color lett, és az elektronikus papír minden képpontja lehet a fekete és a fehér mellett piros, zöld és kék, valamint ezek kombinációja. 

Elméletileg lehet majd használni a könyvolvasókban is ezt a fajta kijelzőt, bár kérdés, hogy erre mennyire van igény. Nagyobb eséllyel jelennek meg azonban a panelek az oktatás, a kereskedelem és az üzleti élet területén, különböző helyeken. 

A Good eReader egyébként már a múlt hónapban hozzájutott egy 10,3 hüvelykes prototípushoz, ami a Wacom EMR tollát is támogatta. A technológiát 2020 második negyedévére véglegesítik, vagyis tényleges termékekben a jövő év második felében jelenhet meg. 

Hasonlóan az E Ink többi termékéhez, ez is csak a kijelző tartalmának változásakor használ energiát, tehát amit egyszer ráteszünk, az még energia nélkül is örökre ott marad. Háttérvilágítás sem kell ehhez, de valamilyen fény azonban igen, hiszen csak akkor látjuk, amikor például egy nyomtatott lapot és annak tartalmát is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.