Hirdetés

Ebbe az okostelefonba már 10 GB RAM kerül



|

Minden jel arra utal, hogy a Vivo Xplay7 lesz az első okostelefon, amelyben már 10 GB RAM található.

Hirdetés

A mai modern csúcstelefonok általában 4, esetleg 6 GB RAM-mal jelennek meg, de persze időnként találhatunk olyan ajánlatokat is, amelyekben már 8 GB RAM van. 

Hirdetés

A kínai okostelefon-gyártók eközben már rég nem az olcsó készülékekre hajtanak. Ezt mutatja a Vivo is, amely elvileg elsőként dob majd piacra okostelefont 10 GB RAM-mal. 

A Vivo Xplay7-ben pontosan ennyi memória lesz, és nem csak ezért lesz érdekes ez a modell. Elvileg keret nélküli kijelzője lesz, kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasóval és Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkával. Azt mondják, hogy a hátlapi dupla kamera 4x-es digitális zoomra is képes lesz, miközben a tárhely mérete 256 vagy 512 GB. 

Bár árakat és megjelenési dátumokat nem említenek, egyelőre mindegy is, hiszen nem valószínű, hogy az Xplay7 Ázsián kívül kapható lesz. 

A Vivo okostelefonok újdonságai azonban általában hamar eljutnak nyugatra is, elvégre a Vivo az öt legnagyobb mobilgyártó egyike, és ugyanaz a cég a tulajdonosa, amelytől a OnePlus is származik. 

A Vivo korábban elsőként mutatott be olyan mobilt, amelynek az ujjlenyomat-olvasóját a képernyőbe építették. Az elsők között dobtak piacra dupla előlapi kamerás modellt, eközben pedig az X5 Max volt 2014-ben a legvékonyabb, 2016-ban pedig az Xplay5 volt az első, amibe 6 GB RAM-ot tettek. 

Túlzás a 10 GB RAM egy okostelefonba? Az, de biztosak lehetünk benne, hogy a Vivo idén piacra dobja az újítást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.