Hirdetés

Ebben a tokban a legkülönlegesebb az iPhone X



|

A Spigen Classic One használatával az eredeti, 2007-es iPhone-ra emlékeztet a tizedik évfordulós modell.

Hirdetés

A Spigen úgy döntött, hogy itt az ideje a retró divatnak. Olyan kiegészítőket talált ki az Apple iPhone X okostelefonjához, amelyek használatával biztosak lehetünk abban, hogy a mi készülékünk különleges. Valamilyen védőtok pedig amúgy sem árt az iPhone X-hez, hiszen a készülék igen drága, az üveg hátlapnak köszönhetően pedig elég könnyen sérül, hasonlóan a többi modern zászlóshajóhoz. 

Hirdetés

A Spigen két új tokja a kéttónusú, eredeti iPhone-ból és az áttetsző iMac G3-ból merített. A Spigen nem biztos benne, hogy a vásárlók kitörő örömmel fogadják az új tokokat (elvégre mindkét termék régi már, sokan életükben nem láttak hasonlót élőben), ezért óvatosságból egy Indiegogo-kampányt indított. Az első vásárlók 18 dollárért juthatnak hozzá egy 35 dolláros tokhoz, akár már júniusi szállítással. 

A Classic One a 2007-es, eredeti iPhone külsejét hozza el az iPhone X-re, amelyre innentől kezdve már csak a passzoló háttérkép kell. Az Apple legmodernebb készülékét máris retró csomagolásba raktuk. 

A C1-es toksorozat ezzel szemben 1997-ig megy vissza, és a színes, de áttetsző iMac G3-ból merít. Az áttetsző, külső színes réteg alatt egy ütéselnyelő második van, ami alaplapot mintáz. A kampány keretében a két tok egy vezeték nélküli töltővel 70 dollárért is elvihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.