Hirdetés

Ebben az arcmaszkban simán felismer a telefonod



|

A Huami N95-ös maszkjaival simán megbirkózik az összes mobil, többé nem tekint rá idegenként a saját telefonod.

Hirdetés

Sok kellemetlenséget tett mindennapjaink részévé a koronavírusjárvány, és biztosan csak a sokadik helyet foglalja el ebben a sorban az, hogy mikor maszkot viselünk, nem működik rendesen a telefonunk arcfelismerője, de azért tényleg bosszantó tud lenni a dolog. Erre a problémára kínál most megoldást a Huami.

Hirdetés

A gyártó N95-ös (tehát kifejezetten hatékony) arcmaszkjaival a tervek szerint simán boldogulnak majd a különböző arcfelismerők, köszönhetően annak, hogy a maszk nagy része teljesen átlátszó. Persze az úgymond szokásosnak mondható extrákat is megkapja az Aerinek nevezett új maszk, azaz lesz benne cserélhető szűrőbetét, a tisztításáról pedig beépített UV-fény gondoskodik - utóbbit USB-C porton tölthetjük fel. Igény szerint fel is lehet turbózni a maszkot, kaphat hűtőfunkciót, vagy olyan érzékelőket, amik információkkal szolgálnak a levegőminőségről, páratartalomról.

Egyébként maga az Apple FaceID is sokat fejlődött a kialakult helyzet hatására, hiszen a kínai Tencent Xuanwu laboratórium munkatársai elvileg sikeresen felkészítették arra, hogy akár maszkban is felismerje a felhasználót - bár az Apple hivatalos még mindig azt kommunikálja, hogy csak akkor működik rendesen a rendszer, ha a szem, az orr és a száj látható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.