Hirdetés

Ebben az okostelefonban projektor is van



|

A 600 dolláros Moviphone Android rendszert futtat, és beépített projektora van.

Hirdetés

Néhány éve ugyan azt hittük, hogy az okostelefonokba és laptopokba épített miniprojektor lehet az egyik új trend, a dologból azonban nem lett akkora sláger. Próbálkozások azért vannak, és a CES-re kivitt Moviphone is egy érdekes alkotás lett. 

Hirdetés

A Moviphone egy olyan androidos okostelefon, amely beépített projektorral rendelkezik. A kivetített kép mérete akár 100 hüvelykes is lehet, vagyis a megoldás túlszárnyalja az InstaShare Projector Moto Mod 70 hüvelykes maximumát. 50 lumennel pedig pontosan olyan világos képet kapunk, mint a Motorola kiegészítőjével. 

A vetített kép HD-s, vagyis 720p-s. Maga az 5,5 hüvelykes kijelző 1280 x 720-as felbontással dolgozik. Ez alatt egy MediaTek MT6750V lapkakészlet található, 8-magos processzorral és Mali-T860 MP2 GPU-val, ami 650 MHz-en ketyeg. Mindezt 128 GB tárhely, egy 16 és egy 8 megapixeles kamera kíséri. Az Android Nougatot futtató mobil energiaforrása 4000 mAh-s. 

Mindezért 599 dollárt kell fizetnie az érdeklődőknek, de az idei évben elvileg jön majd egy jobb és erősebb modell is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.