Hirdetés

Ebből lesz a OnePlus 6T?



|

Előkerültek a képek az Oppo R17-ről - ez lesz az a készülék, amely apró átalakítások után OnePlus 6T-ként érkezhet.

Hirdetés

Kínai forrásoknak hála kiszivárgott néhány kép az Oppo R17-ről, ami az Oppo következő zászlóshajója lesz. A képernyő keretei oldalt egészen vékonyak, az alsó sem túl tolakodó, míg a képernyőbe belógó szenzorsáv az eddigi legkisebbek közé tartozik. 

Hirdetés

Az Oppo R17 is vízcsepp-szerű érzékelőszigettel dolgozik, és állítólag a képernyőjébe lesz ágyazva az ujjlenyomat-olvasó. A hátlapról a képeken is hiányzik. 

Miért érdemel figyelmet az Oppo R17 Európában? Az Oppo és a OnePlus egyaránt a BBK Electronics tulajdonában áll, és bár két külön vállalatról van szó, azok mégis gyakran együtt dolgoznak. A OnePlus One például nagyjából egy Oppo Find 7 volt, míg a OnePlus X egy Oppo Mirror 5. A OnePlus 5T az Oppo R11-ből és R11S Plusból merített, míg az Oppo R15 gyakorlatilag egy OnePlus 6. 

Ezúttal sem lesz ez másképp: az Oppo R17-es zászlóshajója jelenti az alapokat a OnePlus 6T-hez, amely várhatóan semmilyen komolyabb hardveres újdonsággal nem szolgál majd. Leszámítva persze a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.