Hirdetés

Eddig bírta: korlátozásokat vezet be Oroszországban az OnlyFans



|

Nem tudnának fizetni, így inkább korlátozzák az orosz tartalomgyártókat.

Hirdetés

Alig maradt néhány nyugati platform, amelyik még elérhető Oroszország területén, aminek részben elvi okai vannak, részben pedig kényszer szülte a helyzetet. A még maradók közül az egyik az OnlyFans volt, technikai nehézségek miatt azonban most nekik is korlátozásokat kellett bevezetniük az orosz felhasználóik felé, amit a nyugati tartalomfogyasztók is érzékelni fognak.

Hirdetés

A felnőtt tartalmairól elhíresült OnlyFans februárban egyszer már korlátozta az orosz felhasználóit, akkor azonban gyorsan sikerült elhárítani a problémát. Most úgy tűnik, hogy ennél bonyolultabb a helyzet, ugyanis a pénzügyi kapcsolattartás egyre nehézkesebb, ezért most minden orosz tartalomgyártó feltöltési lehetőségét szüneteltette a platform, mivel nem tudják kifizetni nekik a feliratkozásokat és egyéb bevételeket. Az OnlyFans arra kérte az érintetteket, hogy lépjenek velük e-mailen keresztül kapcsolatba, hogy a most fennálló összegeket még rendezhessék, a jövőben azonban ez kivitelezhetetlennek tűnik.

Az egyelőre tisztázatlan, hogy orosz felhasználók új feliratkozásokat elindíthatnak-e, vagy rájuk is kihat a pénzmozgások korlátozása, ez azonban valószínűleg most a kisebb gondja a platformnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.