Hirdetés

Eddig kapnak frissítéseket a Google Pixelek



|

Legalább 2019. októberéig kapnak szoftverfrissítéseket a Google aktuális csúcstelefonjai. Távozott a Pixel-divízió vezetője.

Hirdetés

A Google nemrég elárulta, hogy meddig kínál majd szoftveres támogatást az aktuális csúcstelefonjaihoz, a Pixelhez és a Pixel XL-hez. 

Hirdetés

A Google hivatalosan nem garantálja, hogy jövő október (2018. október) után új Androidot ad ki a Pixelekre. Vagyis ez azt jelenti, hogy ismét csak 2 évig kap rendszerfrissítést egy új zászlóshajó. A biztonsági frissítéseket 2019. októberéig, vagyis összesen 3 évig garantálja a vállalat. 

Sajnos mindez nem meglepő, a Nexus készülékeknél már megszokhattuk, hogy a rendszerfrissítéseket 2 évig adja a vállalat, plusz 1 évig pedig biztonsági javításokkal szolgál. 

Mindezzel párhuzamosan kiderült, hogy David Foster, akit a Google az Amazontól csábított át, és a Pixel készülékek, valamint a Google Home fejlesztését vezette; most távozott a cégtől. 

Sajnos a távozásának az oka nem derült ki, de mindössze néhány hónap után otthagyta a céget, és inkább visszament az Amazonhoz. Az elemzők szerint ez kissé aggasztó, főleg azért, mert egyre közelednek az új Pixel okostelefonok. 

A Google a jelentések szerint nem keres utódot a távozott vezető helyére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.