Hirdetés

Edzéshez készít lejátszási listát a Spotify



|

A Spotify legújabb eszköze olyan lejátszási listát hoz létre, ami passzol az aktuális edzésünkhöz.

Hirdetés

A világ egyes részein már eljárnak edzeni, vannak régiók, ahol azonban továbbra is otthon végzik ezt a tevékenységet. Edzés közben sokakat motivál a zene, és a Spotify most külön segítséget is adna. A Soundtrack Your Workout nevű eszköze egy újdonság, ami speciális lejátszási lista létrehozásában segít. Hasonlóan a régebbi ilyen megoldásokhoz, itt is elég pár kérdésre válaszolni, majd kapunk egy zenelistát a saját ízlésünknek megfelelően. 

Hirdetés

Ebben a verzióban podcastok is választhatóak, illetve vegyesen is lehet válogatni. Az eszköz rákérdez egyebek mellett majd az edzés hosszára, annak típusára, az edzőpartnerekre, a kedvelt műfajokra, az aktuális kedélyállapotunkra. Az is megadható, hogy vannak-e otthon gyerekek, ilyenkor a tartalmak választásánál erre is figyel a rendszer. 

A Spotify azt mondja, hogy az új eszköze új, friss és személyre szabott lejátszási listát garantál. A cég szerint a felhasználói az elmúlt két hónap alatt több mint egymillió edzésre összeállított lejátszási listát raktak össze. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.