Hirdetés

Lángol az egyik nagy magyar számtech nagyker raktára



|

Budapest nagy részéről látszik a füstfelhő: forrásaink szerint a Ramiris raktára és irodája ég.

Hirdetés

Ellepték a Facebookot azok a képek, amelyek egy Budapest XIII. kerületében, a Frangepán utcában lévő raktárban keletkezett tűzről készültek. Jelenlegi információink szerint a Ramiris Europe Kft. nevű disztribútor és nagykereskedő cég raktára és irodája lángol, a képek alapján ráadásul nem csak valamilyen elszigetelt tűz ég, hanem az egész épület.

Hirdetés

A HVG információi is megerősítik a tényt, náluk a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjét, Kisdi Márk Mátét idézik, aki szerint "egy műszaki cikkeket tároló, 3000 négyzetméteres raktárépület" gyulladt ki. Ez tökéletesen illik a Ramiris raktárára.

Jelenlegi tudásunk szerint nincs sérültje az esetnek, és veszélyes anyag sem került a levegőbe, bár a szemtanúk szerint a kiérkezett rendőrök igyekeznek folyamatosan hátrébb szorítani a nézelődőket, a környék lakóit pedig arra kérik, tartsák csukva az ablakaikat. A tűz oka jelenleg ismeretlen, az oltás jelenleg is tart, azt pedig még megbecsülni sem lehet, hogy a raktárban található árukészletből mennyi semmisült meg. A sűrűn beépített környéken a környező épületek is veszélyben vannak. A tűz kitörése óta a cég weboldala is elérhetetlen.

(Képek: Turcsán Tamás, Kilbertus Viktor)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.