Hirdetés

Egekben az Ether, ez pedig rossz hír a GPU-ra várakozóknak



|

Sosem volt még ennyire jó az Ethereum árfolyama, ez pedig sajnos tudjuk, hogy mit jelent.

Hirdetés

Csak a bányászoknak jó hír, hogy az Ethereum árfolyama meredeken felfele tart, rajtuk kívül mindenki más csak a negatív hatását érezheti a dolognak. A világjárvány még mindig velünk van, miközben sosem látott chiphiány áll fenn, a hardverektől elkezdve az okostelefonokig, minden eszközből limitált a készlet, ha pedig valami jó teljesítményű GPU végre boltba kerül, azonnal rárepülnek az automatizált vásárló mechanikák.

A PC játékosok hiú ábrándja, hogy a bányászok lassan alábbhagynak a tevékenységükkel meghiúsulni látszik, miután az Ethereum az elmúlt hónapban is rengeteget drágult.

Hirdetés

A cikk írásakor 1 ETH (az Ethereum valutája) már több mint 1 millió forintot ér, ami nem is meglepő annak fényében, hogy olykor egyik napról a másikra is képes 10%-ot növekedni az árfolyam.

Persze azoknak ez szuper hír, akik aktívan bányásznak, vagy a kripto korai szakaszában bevásárolták magukat az Ethereum piacba. A gamereknek és azoknak a felhasználóknak, akik GPU-t vásárolnának, nincs jobb lehetőségük mint várni, hogy a gyártók utolérjék a keresletet, ami az Nvidia szerint akár 2022-ig is eltarthat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.