Hirdetés

Egész évben karbantartások lesznek a K&H Banknál, eközben szünetelhetnek a szolgáltatásai



|

Érdemes észben tartani az időpontokat a kellemetlenségek elkerülése érdekében.

Hirdetés

A K&H Bank a weboldalán tájékoztatta ügyfeleit, hogy bizonyos karbantartások és fejlesztések miatt több alkalommal is elérhetetlenné válnak majd különböző szolgáltatásai. Érintettek a pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi, valamit a befektetési szolgáltatások is, a megjelölt időszakokban ezek igénybevétele során lassulás, vagy teljes leállás lesz tapasztalható.

Szerencsére a hivatalos közlemény egész konkrétan kijelölte azokat az idősávokat, amikor nem számíthatunk feltétel nélkül a szolgáltatások működésére, fájóbb viszont, hogy egészen 2023. december 31-ig minden héten csütörtök 23:00 és péntek 02:00 között szintén fennakadások lehetnek.

Hirdetés

A bank a továbbiakban 2023. február 12-én 2:00 és 06:00 között, 2023. február 25-én 0:00 és 02:00 között, illetve 2023. március 5-én 01:00 és 04:00 között szintén előre ütemezett karbantartást végez, amikor lassulás lesz tapasztalható a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió és K&H e-posta szolgáltatásban.

A közleményben hangsúlyozzák, ezek a kimaradások mindig szombatra és vasárnapra vannak időzítve, hogy a legkevesebb kellemetlenséget okozzák, és ezek a napok egyébként is bankszünnapnak minősülnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.