Hirdetés

Egész olcsó lehet a OnePlus okosórája



|

A legfrissebb pletyka szerint a OnePlus Watch remek ár-érték arányú kütyünek ígérkezik

Hirdetés

A OnePlus okosórájáról sokáig csak szóbeszédek keringtek, ám a gyártó decemberben végül hivatalosan is megerősítette, hogy csuklón hordható kiegészítőt dobnak piacra. A termékről azóta azt is tudjuk, hogy március 23-án fogják leleplezni, néhány napja pedig egy hivatalos renderen is megmutatta magát az Unbox Therapy exkluzív hozzáférésén keresztül.

A 46 mm-es átmerőjű kerek házban érkező OnePlus Watch feketében és ezüstben lesz kapható, s nem a Google-féle Wear OS-t, hanem egy RTOS-alapú szoftvert futtat majd. Az óra specifikációi között a pletykák szerint OLED-kijelzőre, 4GB-os tárhelyre, IP68-as vízállóságra, pulzusszámlálóra és véroxigénszint mérésre, valamint a Warp Charge nevű gyorstöltésre számíthatunk, ami 20 perc alatt 1 hétre elegendő kakaót pumpál az akkumulátorba.

Hirdetés

A OnePlus tehát várhatóan nem spórol majd a funkciókkal, a specifikációkat is belengető Ishan Agarwal szerint pedig mindezért nem is fognak hajmeresztően sokat kérni. A szivárogtató tudni véli, hogy az európai piacon 150 euró körül mérik majd az órát, ám egyúttal óva intett attól, hogy pusztán ebből próbáljuk megtippelni az egyes nemzeti valuták szerinti árat.  

Mivel már Agarwal is csak hozzávetőleges árról ír, a hazai összeg megsaccolására mi sem vállalkoznánk, ám az biztos, hogy a 150 euró a cikk írásakor nagyjából 55.000 forintot ér, amit még az áfa is terhelne, még ha a kiskereskedelmi valóság sokszor mást is mutat. A OnePlus ugyanakkor továbbra is a fejlődő, árérzékeny piacokon erős, így joggal reménykedhetünk, hogy végül nem fog majd túl vastagon az a bizonyos ceruza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.