Hirdetés

Egész sokan használják a Microsoft Bing keresőjét



|

Havi szinten több mint 450 millió felhasználó használja aktívan a Microsoft keresőjét (és az Edge böngészőt is) - a Bing ennek ellenére távoli második a Google keresője mögött.

Hirdetés

A keresőmotorok világában a Microsoft Bing továbbra is nagyon távoli második a Google mögött. A szivárgások alapján azonban egészen sokan használják a Binget is. 

Hirdetés

A WalkingCat által közzétett adatok az aktív felhasználók és a keresések számáról árulkodnak, többek között. 

A diából kiderül, hogy a Bing havi szinten 10,5 milliárd keresést kezel, és havi szinten több mint 450 millió aktív felhasználója van. Az Edge böngészőt szintén ugyanennyi ember használja havi szinten. A Bing Ads több mint 300 000 ügyféllel rendelkezik, az API-hoz 10 000 partnert sikerült gyűjteni. 

A Windows Search Box a szivárgások alapján havi 196 millió aktív felhasználóval bír. Sajnos dátumok és további részletek egyelőre nincsenek, a kiszivárgott anyagban ilyesmi nem látszik. Az viszont nyilvánvaló, hogy a Bing még mindig erősen le van maradva: elvégre a Google havi szinten több mint 168 milliárd egyéni keresést kezel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.