Hirdetés

Egészben nyelt le egy Nokia 3310-et egy koszovói férfi



|

Az orvosoknak sikerült komplikáció nélkül kiműteni a telefont a beteg gyomrából.

Hirdetés

Koszovóban egy 33 éves férfi gyomorfájdalmakra panaszkodva jelentkezett a kórházban, a röntgenfelvételek elkészítését követően pedig kiderült, hogy egészben nyelt le egy telefont. Nem derült ki, hogy a beteg ezt miért tette, viszont a 2017-es Nokia 3310-et csak sebészi úton lehetett eltávolítani.

A férfi szerencséje, hogy nem tudta megemészteni a készüléket, ugyanis abba biztosan belehalt volna, ha a gyomorsav szétmarja az akkumulátort.

Hirdetés

Az orvosi csapat viszont remek munkát végzett és komplikációk nélkül távolította el a férfi gyomrából a telefont. Még a gyomor felmetszésére sem volt szükség, endoszkópos műtéttel emelték ki a készüléket.

A beavatkozást végző sebészek megosztották a röntgenképet, amin jól látható a mobil, egy másikon pedig szemügyre vehetjük a körülményekhez képest egész jó állapotban lévő Nokiát az operáció után.

A beteg saját maga jelentkezett eredetileg a kivizsgálásra, miután folyamatos fájdalmat érzett a gyomrában. Szerencséje, hogy időben elment a kórházba, a sebészek nagyszerű munkát végezve mentették meg az életét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.