Hirdetés

Egészen elképesztő üzemidőt hozhat a Samsung egyik új mobilja



|

A szivárgások alapján a Samsung Galaxy M41 már 6800 mAh kapacitású akkumulátorral jelenhet meg a piacon.

Hirdetés

A 3C nemrég egy EB-BM415ABY modellszámú akkumulátort hitelesített, amiben egyébként nem lenne semmi különös, ez az energiaforrás azonban 6800 mAh kapacitású, és a modellszám a szakértők szerint arra utal, hogy a Samsung egyik mobiljába kerül. A Safety Korea adatbázisába később szintén felkerült ez az akku, fotókkal, amelyek már egyértelműen mutatják, hogy Samsung termékről van szó. 

Hirdetés

A tippek szerint a Samsung kész újabb generációs akkumulátorokat piacra dobni, amelyek kedvező áron elképesztő üzemidőt kínálnak. A 6800 mAh-s akku tipikus kapacitása pedig végül 7000 mAh lehet. Ezzel a Samsung az élmezőnybe kerülne, hiszen ha nem számolják az Energizer féltégláit, akkor a Realme is csak 6000 mAh-nál jár. 

Melyik Samsung mobilba kerülhet ekkora akku? A tippek szerint a Galaxy M41-be, a modellszámból és a Samsung stratégiájából is erre következtettek. De nem kizárt, hogy várni kell még a Galaxy M51-ig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.