Hirdetés

Egészen fura, valahogy mégis ellenállhatatlan ez a Galax RTX 3060



|

Ki ne akarna egy zöldség testű kutyát a számítógépébe?

Hirdetés

A kriptovaluták árának bezuhanásával végre normalizálódni látszik a videokártya-piac is, ennek köszönhetően pedig újra elkezdtek feltűnni olyan egyedi megjelenésű kártyák, amikért amúgy nagy kár lett volna, ha egy bányában izzadva dolgoznak egy lelkes játékos számítógépe helyett.

Most például a Galax fogott össze főleg Kínában ismert tervezőkkel és kiadókkal, hogy megalkossák a félig káposzta, félig kutya backplate rajzot, amivel egy RTX 3060-at díszítenek.

Hirdetés

Európában kevésbé ismertek a Dodowo animációk, Kínában azonban hatalmas rajongói táborral rendelkeznek. Caigu is innen lehet ismerős, ő most egy limitált kiadású Galax RTX 3060-at díszit.

A mindössze 500 példányban legyártott GPU a korábbi Galax RTX 3060 modellek két ventilátoros kialakításával szemben hármat kapott, amivel a fogyasztás alig nő, cserébe kicsit jobb teljesítmény hozható ki a kártyából. A hűtés természetesen RGB-s, a csomagban pedig van még egy passzoló egérpad, egy okosóra, egy dobókocka a kutya több arckifejezésével és egy ajándékdoboz.

Sajnos arról nincs információnk, hogy egész pontosan milyen órajelekkel dolgozik a Caigu-s kártya, az ugyanis csak a kínai piacon elérhető 3,099 jüanért, ami ezen sorok írásának pillanatában 175 ezer forintnak felel meg. Ez a kínai piacon alig felár, így a karakter rajongóinak már csak annyi a feladatuk, hogy benne legyenek az 500 szerencsésben, aki bezsákolhatja a kártyát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.