Hirdetés

Egészen futurisztikus a Mercedes-Benz EQS műszerfala



|

Korábban már láthattuk az EQS 56 hüvelyken elterülő kijelzőjét, de most új képeken csodálhatjuk meg.

Hirdetés

Még január elején írtunk a Mercedes-Benz EQS-ről, a gyártó készülő high-tech elektromos autójáról, egész pontosan annak impozáns műszerfaláról, amin egy egybefüggő, 56 hüvelykes kijelző, az MBUX Hyperscreen kap helyet. Akkor egy videóval demonstrálták, miért lesz majd nagyon jó, most pedig néhány képen csodálhatjuk meg a jövő autós élmény- és információközpontját.

A Hyperscreen Gorilla Glass borítású, így nehezen törik és karcolódik, illetve OLED technológiát használ. Alatta egyébként 8 processzormag és 24 GB RAM dolgozik, utóbbi 46,4 GB/s sebességgel.

Hirdetés

Akármely pontján érintsük meg a kijelzőt, haptikus visszajelzést kapunk, és egy 15 hangszóróból álló hangrendszer is gondoskodik a tökéletes élményről. Az EQS alapváltozatába nem, csak egy magasabb árkategóriájú kiadásba teszik a Hyperscreent. A megjelenés augusztusra várható, egyelőre Európában fogják beindítani a forgalmazást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.