Hirdetés

Egészen új szintre emeli a mobilfotózást az iOS 13.2



|

Az iOS 13.2 bétájával érkezik az Apple Deep Fusion kameratechnológiája, amely hatalmas előrelépést jelent a mobilfotózás terén.

Hirdetés

Az Apple az iPhone 11 mobilok bemutatóján beszélt először egy új kameratechnológiáról, amelynek a neve Deep Fusion. Ennek a lényege, hogy a készülékek már négy fotót készítenek azelőtt, hogy megnyomnánk a kioldógombot fotózáskor. Négy további készül, amikor megérintjük a gombot, illetve egy hosszú záridőset is lő a rendszer. 

Hirdetés

A 8-magos neurális engine ezután kiválasztja a legjobb képkockákat, és azonnal, valós időben összerakja a csúcsminőségű, HDR-es fotót. Az elkészült kép nagyon részletes, éles és természetes hatású. 

A neurális processzor a gépi tanulás révén elemzi az elkészülő képet, és a részeit külön dolgozza fel annak megfelelően, hogy égboltról, tájról vagy éppen egy ember arcbőréről van szó. 

A Deep Fusion technológia kizárólag az iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max készülékekkel kompatibilis, és csak az iOS 13.2 aktiválja majd. A fejlesztők a bétához már hozzáférnek, így a funkciót is tudják tesztelni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.