Hirdetés

Egy bug miatt két hasznos Pixel-exluzív funkciót is letiltott a Google



|

Nem sokáig élvezhették őket a Pixel 6-széria tulajdonosai.

Hirdetés

A Google októberben dobta piacra legújabb mobiljait, a saját fejlesztésű Tensor SoC-kal hajtott Pixel 6-ot és a Pixel 6 Prót. Ahogy azt megszokhattuk, az androidos készülékek több exkluzív funkciót is kaptak, melyeket csak itt találunk meg.

A Google támogatási fóruma azonban nemrég arról tájékoztatta a vásárlókat, hogy egy hiba miatt két extra is letiltásra került a decemberi frissítést követően.

Hirdetés

Az egyik a "Hold for me" nevű funkció, amely az ügyfélszolgálatok tárcsázásakor kivárja helyettünk a végtelen zenélést, és értesít, amikor végre jelentkezik a diszpécser. A másik pedig a nem kevésbé hasznos "Screen Calling", ami egy hangüzenettel szólítja fel az ismeretlen hívókat, hogy azonosítsák magukat, és tárják fel a hívásuk célját.  

A funkciók letiltása az SQ1D build-számú Androidot futtató Pixel 6 és Pixel 6 Pro készülékeket érinti. A Google nem árult el semmit a bug természetéről, de a gyártó posztja szerint már dolgoznak a hiba elhárításán, később pedig ugyanebben a bejegyzésben tudatják majd az új fejleményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.