Hirdetés

Egy csomó minden kiderülhetett a Xiaomi új okoskarkötőjét illetően



|

Elődjénél nagyobb kijelzővel és akár beépített GPS-szel érkezhet a kínai gyártó újdonsága.

Hirdetés

2010-es megalakulása óta elég sok kütyüvel meglepett már minket a kínai székhelyű Xiaomi, ami főként androidos mobilok gyártásával foglalkozik, de dobott már piacra laptopot, illetve számos okoskarkötőt is. A tavaly debütált Mi Band 5 például kifejezetten nagy népszerűségnek örvend, ám most nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan érkezik az utódja, ami több szempontból is jobb lehet, így pedig hasonlóan fényes jövő állhat előtte.

Egy csomó friss információ szivárgott ki a Xiaomi következő okoskarkötőjéről, ami jelenleg elvileg a Pangu kódnevet viseli, de a kész termék jó eséllyel az Mi Band 6/Mi Smart Band 6 nevet fogja viselni, és a jelek szerint két modell is készül. Egy NFC-vel ellátott verzió, ami csak Kínában lesz kapható, illetve egy NFC nélkül, ami Kínában és a világ más részein is megjelenhet.

Hirdetés

Az új kütyü Alexa-támogatással, illetve a véroxigén mérésére szolgáló SpO2 szenzorral felszerelve érkezhet meg, ráadásul elképzelhető, hogy még beépített GPS is lesz benne, ami elég nagy plusz lehet majd sokak számára. Sőt, a szivárgások alapján az Mi Band 6 nagyobb kijelzőt kap, mint elődje, az Mi Band 5, aminek mindössze 1,1 hüvelykes képernyője van.

A fentieken kívül még Pomodoro időzítő is kaphatunk, és közvetlenül a kütyün tárolhatjuk az alvással kapcsolatos adatainkat, továbbá akár 30 különféle sportmód közül válogathatunk, ami szintén elég nagy előrelépés az előd választékához képest. Egyébként egy csomó ikon és emoji is előkerült, így az alábbi galéria már most adhat egy kis ízelítőt az új készülék kezelőfelületéből.

Ti szoktatok használni okoskarkötőket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.