Hirdetés

Egy egész héten át tesztelték a Xiaomi Mi Mix Fold strapabírását



|

A kínai gyártó sajátos demonstrációját folyamatosan élőben követhették a nézők.

Hirdetés

A Xiaomi idén március végén mutatta be a legújabb csúcskészülékét, a Mi Mix Fold modellt, ami nemcsak remek teljesítményre képes, hanem hajlítható is. A gyártó elmondása szerint a készülék rendkívül tartós, és akár egymillió hajtást is simán kibír. Nemrégiben ezt demonstrálta is a Xiaomi egy folyamatosan élőben közvetített teszteléssel.

A Mi Mix Fold próbája során egy teljes héten keresztül, a nap 24 órájában folyamatosan hajlítgatták a készüléket megállás nélkül. Sőt, mindezt elég gyors tempóban, ugyanis 1,6 másodpercenként hajtották ki és be a telefont.

Hirdetés

A Mi Mix Fold remekül teljesített, bírta az extrém terhelést meghibásodás nélkül. Az elő közvetítést pedig sokan követték, a Xiaomi adatai alapján több mint 2 millióan voltak kíváncsiak a sajátos stressztesztre, amit kb. így kell elképzelni:

A teszt során egyébként olyan sokszor hajtották a telefont, hogy hasonló számokat akkor érhetne el egy felhasználó, ha naponta legalább 100 alakalommal nyitná és csukná azt, mindezt nagyjából 10 év alatt.

A Xiaomi hozzátette, hogy legalább 200 ezer hajtást garantál meghibásodás nélkül, amit normális körülmények és normál használat mellett gyakorlatilag lehetetlen elérni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.