Hirdetés

Egy fiatal több százezer forintot kapott azért, mert soha nem használt közösségi oldalakat



|

Érdekes kihívást talált ki fiának egy minnesotai anyuka.

Hirdetés

Manapság már szinte mindenkinek nehéz lenne akár csak hat napot eltölteni a közösségi felületek nélkül, hát még hat évet. Egy amerikai fiatal erre vállalkozott, mikor 12 évesen az édesanyja kihívás elé állította: ha 18 éves koráig nem regisztrál a közösségi oldalakra, 1800 dollár ütheti a markát.

Sivert Klefsaas beleállt a kihívásba, születésnapján pedig begyűjtötte a közel 600 ezer forintnak megfelelő jutalmat.

Hirdetés

A CNN számolt be az érdekes kihívásról, ami elé egy minnesotai anya állította a fiát. Sivert szerencséje és segítsége az volt a kihívásban, hogy korábban sem használt se Instagramot, se Snapchatet, így tulajdonképpen nem tudta, hogy miből marad ki.

A fiú február 19-én töltötte be a 18. születésnapját, amikor elmondta, nem is volt az elmúlt 6 évének ilyen szempontból nehéz időszaka, hiszen a társai mindig elmesélték, hogy éppen milyen trendek pörögnek az oldalakon és a hírekről is értesült, mégis több ideje maradt magára, a tanulásra és a sportolásra a különböző platformok hiányában.

Lorna, az édesanya elmondta, nincs a közösségi médiák ellen, egyszerűen csak félt attól, hogy esetleg negatív hatással lennének a fia fejlődésére, ezért próbálkozott be a kihívással, amit a fia örömmel fogadott el. Sivert azóta regisztrált az Instagramra, de elmondta, idő kell, mire beleszokik, még közel sem jár olyan gyorsan a keze az alkalmazásokban, mint kortársainak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.