Hirdetés

Egy gamer szerint a Razer headsetje mentette meg az életét



|

Egy fegyverből származó lövedék pattant le a Razer fejhallgatónak fejpántjáról, mielőtt elérhette volna a használóját.

Hirdetés

Sok lehetséges oka lehet, hogy egy gamer elégedett legyen a headsetjével, akár, mert még emlékezetesebbé tett egy játékélményt, hozzásegítette esetleg a győzelemhez egy ellenfél lefülelésével, vagy esetleg egy jó film hangzását segített kihangsúlyozni. Egy Reddit-felhasználó viszont egészen más okból gondolta úgy, hogy köszönetet érdemel a Razer a Kraken fejhallgatója kialakítása miatt.

Az Enough_Dance_956 nevű felhasználó arról számolt be, hogy egy fegyverből származó lövedék lyukasztotta át az ablakát, és ez ezt követően a fején lévő headset pántjáról pattant le. Később a golyó falon is nyomot hagyott, majd egy másik poszt szerint nem sokkal később az ágyán találta meg a redditező játékos.

Hirdetés

A Razer természetesen egyik játékos eszközéről sem ígéri, hogy golyóálló, de úgy tűnik, a lövedék lelassult annyira, mire elérte a headsetet, hogy a fejpánt merevítésére használt anyagok felfogják a lövedéket. A történetről beszámoló Reddit-poszt egyébként annyiban elérte a célját, hogy a gyártóhoz is eljutott az eset híre.

Enough_Dance_956 viszont beszámolók szerint visszautasította az ügyfélszolgálat felajánlását, ami a headset ingyenes cseréjéről szólt volna, elmondása szerint tényleg csak köszönetet akart mondani a Razernek, hogy a termékük megvédte egy sérüléstől.

Ironikus módon egyébként a Razer idei bolondok napi poénja pont egy olyan ruháról szólt, ami a játékbeli sérüléseket ténylegesen átérezhetővé teszi a játékosoknak. Nos, valószínűleg nem így gondolták.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.