Hirdetés

Egy hiba miatt automatikusan válaszolgat a hívásokra az androidos Skype



|

Egy hiba miatt magától felveszi az androidos készülékeken a hívásokat a Skype - nincs mit tenni, meg kell várni a Microsoft javítását.

Hirdetés

Aki napi szinten használja a Skype-ot arra, hogy kommunikáljon a barátaival, munkatársaival, üzleti ügyfeleivel, az jó eséllyel találkozott már azzal az igen zavaró és kellemetlen hibával, amelynek az eredménye, hogy az app Androidot futtató eszközökön automatikusan válaszol a hívásokra. 

Hirdetés

Azt nem tudni, hogy ez a probléma mikor ütötte fel először a fejét, de már januárban is voltak hasonló panaszok. Sajnos mostanra a hiba egyre több embert érint, a Microsoft támogatói fórumán egyre csak szaporodnak az effajta visszajelzések. 

Egyelőre sajnos semmilyen megoldás nem létezik a hiba kiküszöbölésére. A Skype mindenképp automatikusan válaszol a hívásokra, még ha azokat figyelmen kívül hagynánk is. Az Android Police beszámolója szerint a hívások automatikus megválaszolása funkció kikapcsolása mit sem ér ebben a helyzetben, az egyetlen megoldás a javítás megérkezéséig a Skype app törlése. 

A jó hír az, hogy a Microsoft már azonosította a probléma forrását, és sikerült is javítania a hibát. A legújabb előzetes Skype app elvileg már nem csinál ilyeneket, és szerencsére le is tölthető. A hónapban valamikor aztán befut a stabil kiadás javítása is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.