Hirdetés

Egy iPad minivé lenne kinyitható az összehajtható iPhone



|

A koncepció azt mutatja be, hogy milyen lenne az Apple első összehajtható okostelefonja.

Hirdetés

Mióta a Samsung lemondta a Galaxy Fold megjelenését, azóta egyes szakértők egészen odáig merészkednek, hogy már most bukott dolognak tartják az összehajtható mobilokat. Pedig a tervezett megjelenés előtt még mindenki arról beszélt, hogy ez a jövő, sőt, egész menetrendeket raktak össze. 

Hirdetés

Ezek alapján a Samsung, a Huawei, az LG, az Oppo, a Xiaomi, a Vivo, a Motorola és a Microsoft is dobna piacra összehajtható készüléket, sőt, az Apple is. Optimista becslések szerint az összehajtható iPhone már a jövő év második felében befutna. Persze a jelenlegi problémák nem csak a Samsungot vethetik vissza a fejlesztésekben. 

A ConceptsCreator ugyanakkor érkezettnek tartotta az időt, hogy megmutassa az iFlex koncepcióját. Ez persze igen látványos, de nem gondol azokra a korlátokra, amelyekkel az igazi mérnököknek és dizájnereknek számolniuk kell. Az összehajtható iPhone-on dolgozó szakembereknek valószínűleg már az kihívást jelent, hogy minden alkatrész elférjen - a koncepciók készítésekor erre nem kell gondolni, ahogyan a megbízható zsanérral sem kell foglalkozni a látványtervek kidolgozásakor. 

Az iFlex mindenesetre befelé hajtható, négy hátsó kamerája van, a FaceTime kamera pedig felugró jellegű. Az 5,4 hüvelykes külső kijelző mellett egy 7,9 hüvelykes , 4:3-as jellemzi. Ha ez ismerősen hangzik, az azért van, mert ekkora az iPad mini kijelzője is. Koncepció lévén a képernyő sem gyűrődik középen, természetesen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.