Hirdetés

Egy képen a Galaxy Note 8 és a Galaxy S8+ előlapja



|

Az eddigi szivárgások alapján hitelesnek tűnik az előlap és az összehasonlítás.

Hirdetés

A Samsung egyik "rajongója" közzétett a Twitteren egy képet, amelyen elvileg a Samsung Galaxy Note 8 előlapi panelje látható. Méghozzá közvetlenül a Galaxy S8+ előlapja mellett. 

Hirdetés

Az eddigi szivárgások és pletykák alapján hiteles lehet az előlap, és úgy tűnik az összehasonlításból, hogy a Galaxy Note 8 valóban szögletesebb formát és sarkokat kap, mint a Galaxy S8+. 

Az elvileg augusztus végén (talán már 23-án) bemutatkozó készülék 6,3 vagy 6,5 hüvelykes kijelzőt kaphat, amit a mostani kép is igazol. A Galaxy S8+ ugyanis 6,2 hüvelykes Super AMOLED képernyővel rendelkezik, 1440 x 2960-as felbontással. Mindkét panel 18,5:9-es képaránnyal bír. 

Mivel mostanában gombamód szaporodnak a kiszivárgott információk és képek, tokok a Galaxy Note 8-hoz, ezért biztos, hogy a bemutatója egyre közeledik, a pletykaáradat pedig magasabb fokozatra kapcsol a következő hetekben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.