Hirdetés

Egy kis trükkel már most tölthető ez a fontos Windows 10 frissítés



|

Fontos biztonsági és a használatot javító frissítéssel készült a Microsoft a Windows 10 felhasználóknak.

Hirdetés

Hamarosan mindenki számára elérhetővé válik a Windows 10 következő nagy frissítése, a 21H1 Build 19043.928. Aki követi a Windows 10-zel kapcsolatos híreket, az tudja, hogy a mostani frissítés még nem tartalmazza a pletykált új dizájnt, a csomag azonban enélkül is fontos lehet minden felhasználónak.

A Microsoft új menetrendje szerint az évet mindig a hibajavításokkal és a teljesítmény növelésével kezdik, az új funkciók és a felületet érintő esetleges változások csak az év későbbi időszakában érkeznek.

Hirdetés

Az új frissítést is ennek megfelelően állították össze, így a dizájn érintetlen marad, a fedél alatt viszont történik néhány fontos változás. Az update után javul a biztonság, a távoli elérés és a Windows 10 általános használata is. Ezek mellett többkamerás támogatást kap a Microsoft Hello és javul a Windows Defender teljesítménye is.

Akiket a jelenleg Sun Valley-ként ismert új külső érdekel, azoknak őszig még várniuk kell, a mostani frissítés azonban már megágyaz a jövőben történő UI változásoknak is. Ehhez már most hozzáférhetünk, ha feliratkozunk a Release Preview Insider Programra, majd újra rákeresünk a frissítésekre, vagy ISO-ként letölthetjük erről a linkről, hogy tisztán telepítsük a számítógépre.

A nyilvános megjelenés május 11-én várható, így a türelmesebb felhasználók gépén is rövidesen élesednek a biztonsági és teljesítménybeli javítások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.